szépségterapeuta

Kecskeméten, Édesanyám kozmetikájában nőttem fel és négy évesen elhatároztam, hogy kozmetikus leszek. Önállóan 12 évesen kezdtem el dolgozni, természetesen Mesterem, Édesanyám háttérirányításával. A szakmunkásvizsgára 1977-ben került sor, ezután Budapesten folytattam munkámat.

Az élet különös játéka folytán egy időre elhagytam a szépségápolás területét, más utakra kalandoztam. Elhivatottságom azonban olyan mélyen gyökerezik, hogy visszatérésem sorsszerű volt. Az Adrienne Feller Aromaterapeuta és Szépségterapeuta Intézetben frissítettem fel tudásomat, ahol azóta is bővítem azt. A PanArom szépségterapeuta oklevél megszerzése óta kozmetikai praxisomban  az illóolajos kezeléseket alkalmazom.

A kezelések időpontjának megválasztásánál figyelmet fordítok a Hold állására. Harmóniában a Hold energiájával munkámat könnyebben és hatékonyabban tudom végezni, mely a vendégek javára, örömére és a magam örömére válik.

Repertoáromban különböző kezelési csomag található, melyekben  Adrienne Feller metodikával kezelem vendégeimet.
A PanArom 100% tisztaságú illóolajaival és Adrienne Feller készítményeivel dolgozom. Szépítő munkámban a vendég pillanatnyi lelkiállapotához választom meg azokat az anyagokat, melyeket a kezelés során alkalmazok. Mindemellett természetesen a szokásos kozmetikai szolgáltatásokat is ajánlom vendégeimnek.
Az Asztrológia egy új fejezetet nyitott az életemben. 2003-ban kezdtem tanulmányaimat egy négy éves asztrológiai iskolában, majd  2008-tól különböző képzéseken vettem részt. Folyamatosan  tanulok és tudásomat tapasztalati úton is bővítem. Horoszkópelemzés, Solár készítése (születésnaptól születésnapig tartó éves előrejelzés az energiaáramlásokat illetően), Szinasztria készítés (két ábra összehasonlítása) és tanítás teszi ki asztrológiai munkámat.
A Vénuszfénye Szépségházban található a Vénuszköve ásványbolt, olasz divatruházat, ajándék polc és szépségápolási készítmények.
“A szépség bennünk van, tegyük láthatóvás önmagunk és mások örömére.”
Lehóczki Erika