Az Asztrológia Bölcsesség
Az Univerzum ajándéka
Az Égi Rend Földi leképezése

“A születési képletet csak Intuitív Bölcsességgel rendelkező férfiak és nők tudják helyesen értelmezni, ők pedig kevesen vannak”

Paramahansa Yogananda

Az Asztrológia Művészete az Univerzum ajándéka

Önmagunk megismerése által felismerhetjük, hogyan teremtsünk harmóniát, békét életünkben, hogy egészségesek és boldogok legyünk. A Csillagok válaszolnak kérdéseinkre, melyek bizonyos élethelyzetekben, felmerülnek bennünk.

A válasz a születési képletből olvasható ki

A születési képlet elmondja, honnan jövünk, most hol járunk, és hová tartunk. A születési képlet egy térkép, mely segítséget nyújt az Úton. Az Asztrológia, mint egy iránytű, segít megtalálni a helyes irányt. Láttatja választási lehetőségeinket, láttatja, hogyan tudjuk életünket egyszerűsíteni, és megmutatja, hogy életünket mi alakítjuk saját döntéseink által. Sokszor magunk akadályozzuk boldogságunkat. A félelem, bűntudat, szégyen, túlzott vágyak, ragaszkodások, megfelelési kényszer meggátolják, hogy boldogok legyünk. Az Asztrológia segítségével megláthatjuk értékeinket, tehetségünket, szépségünket, csodálatosságunkat. Látható irányultságunk, gyengeségeink. Örömre és boldogságra születtünk.

Önismeret, önértékelés

Az ember legtöbbször vagy túl-, vagy alulértékeli önmagát, de egyik sem vezet a belső békéhez.

Helyes önértékelés az, amikor megszűnik a megfelelési kényszer, a szülők, a barátok, a társadalom, és a hatalom elvárásai már nem hatnak ránk. Ekkor lehetőség nyílik arra, hogy őszinték legyünk. Őszinték önmagunkhoz a világhoz. Bátorság, óriási bátorság őszintén szembenézni magunkkal.

Annak felismerése, hogy mindenki a maga életének forgatókönyvírója és főszereplője, csodálatos érzés. Az élet ekkor csodálatos utazássá válik, a könnyedségben és egyszerűségben rejlő káprázatos lehetőségek kirajzolódnak, a teremtés, az élet alakulásának teremtése kézzelfoghatóvá válik, és lehetőség nyílik a választásra és a változtatásra. A mások elvárásaitól megszabadulva egyúttal a másokkal szemben támasztott elvárások is elhalványulnak. Szabaddá válva saját hit és értékrend szerint lehet élni az életet.

Ehhez bátorságra van szükség. És felelősségvállalásra, hiszen a saját döntésekért mindenki maga vállalja a következményeket.

A Bölcsesség bennünk van, csak emlékeznünk kell rá.

Hogyan lehet ezt megtenni?

Helyes önértékeléssel, amihez önmagunk ismerete szükséges. Amint létrejön az önismeret, az elfogadás és önmagunk megszeretése követi azt. Ez az elfogadás és szeretet magához vonzza mások elfogadását és szeretetét. Így lehet békében és harmóniában élni önmagunkkal és a világgal.

Az asztrológus olvas a Csillagok nyelvén, de az Utat, amelyen a szülött a Belső Harmóniát eléri, maga teszi meg.

Lehóczki Erika

asztrológus